rgnt

ljudlös innovation för den äventyrslystNa

RGNT Motorcycles utvecklar och tillverkar el-motorcyklar med toppmodern teknik. Dagens framsteg inom elektrifiering har möjliggjort nya sätt att köra motorcykel på, samtidigt som samma frihetskänsla som tidigare bevaras. Med sin tidlösa design och äkta hantverk har RGNT blivit en ledande aktör inom tvåhjulsbranschen.

Från idé till verklig produkt på mindre än två år

Med en snabbt lanserad prototyp fick RGNT:s affärsidé omedelbart fäste och har sedan den första lanseringen 2020 utvecklats i rasande takt. Kontakten med Jobro etablerades under den inledande utvecklingsprocessen av motorcykeln. RGNT önskade en utformning som efterliknade en bensindriven motorcykel. Jobro, med sin breda kompetens inom formgivning, fick i uppdrag att skapa tillverkningsbara tank- och ramkomponenter.

Samarbetet med Jobro är långsiktigt där vi kan fortsätta skapa högkvalitativa produkter och utvecklas tillsammans. Jobro med sin flexibilitet, lyhördhet och expertis är en partner vi varmt rekommenderar.

Andreas Eriksson, Strategic Purchasing Manager

processen

Framtagningen av motorcyklarnas ram och tank börjar hos RGNT. Design- och konstruktionsarbetet överlämnas sedan till Jobro, som förverkligar utvecklingen med sin expertis inom formgivning. De två kritiska delarna, som spelar en viktig roll både funktionellt och visuellt för motorcykeln, genomgår noggranna simuleringar innan produktionen påbörjas. Nyckelfaktorer som en hög grad av lyhördhet och nära kommunikation har bidragit till att framtagningsprocesserna har varit framgångsrika och arbetet har fortskridit smidigt.

Läs mer om RGNT:S unika motorcyklar här – https://rgnt-motorcycles.com/

Johan Hidgård
Johan Hidgård Försäljningschef

0321-68 52 04

Har du en formad detalj du skulle vilja testa? Tveka inte på att kontakta oss så kan vi hjälpa till.