Om oss

Sveriges ledande tillverkare av prototyper och LÅGVOLYM

Jobro är en av Sveriges främsta tillverkare av prototyper, modeller och lågvolymserier av komplexa plåtdetaljer.

Vår vision: The Industry Benchmark

Allt för många idéer stannar kvar på ritbordet, fastnar i utvecklingsprocessen eller stöter på hinder i produktionen. Det vill vi motverka. Vår drivkraft är att tillsammans med våra partners kombinera teori med praktik för att utveckla innovationer som driver världen framåt. Att bidra med kunskapen, kapaciteten och erfarenheten som tar din idé från ritbordet till produktionsgolvet. Och att göra det på det mest effektiva, lönsamma och hållbara sättet i hela branschen – att bli The Industry Benchmark.

Detta är Jobro Sheet Metal Technology AB

  • Grundades 1993
  • 140 Anställda
  • 260 MSEK i omsättning
  • 1 anläggning i Ulricehamn
  • 1 anläggning i Jönköping
  • 1 anläggning i Bankeryd (JMT)
  • Certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och IATF 16949

Partners för en större kompetens

Kortare produktionscykler, större kvalitetskrav och högre komplexitet kräver anpassning. För att möta behovet samarbetar vi med en rad partners. Sedan 2021 är Jönköpings Modelltillverkning AB (JMT) en del av vår vision och vårt företag. JMT bidrar med unik kompetens och en modern maskinpark för avancerad maskinbearbetning i stora format. Med säte i Bankeryd levererar JMT prototyper och modeller till bland andra Scania, Volvo, VCE, Saab Aerostructures och Rolls Royce.

Bli en del av en stark företagskultur

Under våra 30 år som företag har vi lärt oss att innovation inte är en tillfällighet eller slump. Det är ett förhållningsätt. Det är därför vi har gjort det till vårt uppdrag att bygga en stark företagskultur och långvariga partnerskap som främjar innovation och utveckling hos några av Sveriges mest nyskapande företag. Vill du också bli en del av något större? Vi letar ständigt nya motiverade medarbetare. Skicka din ansökan idag.

Spontanansökan